Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Fastrack M165SL4 From Fastrack Thin metal frames with sleek temples, this charming design will let you flaunt your stylish side. The mirrored and UV protected lenses will keep your eyes safe. The vintage pilot shape and double bridge make them a great accessory to formal wear. M165SL4

Silver Pilot Fastrack Men Sunglasses

Code: M165SL4   More Details 323 Bought
Size : Medium
  • Sunglass Price
    2,099
Out Of Stock

Ships by: 17-07-2020

x

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Fastrack
  • Collection : AW-2017
  • Product Type : Sunglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Men
  • Occasion : No
  • Frame Shape : Pilot
  • Frame Material : Metal
  • Front Material : Metal
  • Style : Rimmed
  • Lens Colour : Silver
  • Lens Technology : 100% UV Protection
  • Lens Width : 57 mm
  • Front Color : Silver
  • Temple Colour : Silver
  • Temple Length : 135 mm
  • Temple Material : PLASTIC
  • Bridge Width : 14 mm
  • Lens Height : 48 mm
  • Frame Size : Medium
Description
Thin metal frames with sleek temples, this charming design will let you flaunt your stylish side. The mirrored and UV protected lenses will keep your eyes safe. The vintage pilot shape and double bridge make them a great accessory to formal wear.

Customer Questions & Answers

(1) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(2) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-419-9110 and they will be happy to help you with the same.


(3) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Medium.


(4) Question : Is it UV protected?
Answer : Yes : 100% UV Protection


(5) Question : Is this pair of sunglasses polarized?
Answer : You can find this information in the description of our product. A quick tip, if the product code ends with the letter P, it is polarized.


(6) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(7) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(8) Question : What is the lens color and frame color of this sunglass?
Answer : Lens color is Grey with Silver Flash and it's frame color is Silver


(9) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(10) Question : Is it unisex?
Answer : Men


Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?