Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Fastrack U003PR5 from Fastrack Sunglasses crafted for the sophisticated, they come in a lightweight frame with gradient lenses for the comfort of your eyes. The rounded frames look very fashionable and make them a great accessory for a glamorous evening. U003PR5

Purple Round Fastrack Women Sunglasses

Code: U003PR5   More Details
Size : Small
  • Sunglass Price
    1,399

Only 2 left

1. POWER TYPE
2. LENS TYPE
1800-419-9110
Check Delivery Details OR

Ships by: Today, if you purchase before 4:00 PM

x

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Fastrack
  • Collection : Singles
  • Product Type : Sunglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Women
  • Occasion : No
  • Frame Shape : Round
  • Frame Material : Plastic
  • Front Material : Plastic
  • Style : Rimmed
  • Lens Colour : Purple
  • Lens Technology : 100% UV Protection
  • Lens Width : 54 mm
  • Front Color : Purple
  • Temple Colour : purple
  • Temple Length : 155 mm
  • Temple Material : Plastic
  • Bridge Width : 13 mm
  • Lens Height : 50 mm
  • Frame Size : Small
Description
Sunglasses crafted for the sophisticated, they come in a lightweight frame with gradient lenses for the comfort of your eyes. The rounded frames look very fashionable and make them a great accessory for a glamorous evening.

Customer Questions & Answers

(1) Question : Is it unisex?
Answer : Women


(2) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(3) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(4) Question : Is it UV protected?
Answer : Yes : 100% UV Protection


(5) Question : What is the lens color and frame color of this sunglass?
Answer : Lens color is Purple and it's frame color is Purple


(6) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(7) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-419-9110 and they will be happy to help you with the same.


(8) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(9) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Small.


(10) Question : Is this pair of sunglasses polarized?
Answer : You can find this information in the description of our product. A quick tip, if the product code ends with the letter P, it is polarized.


Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?