Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Fastrack P369PK2F From Fastrack Look dashing in these light plastic frames with gradient lenses to give you all the comfort your eyes need. The simple trendy-shaped frames make them a great accessory for those slightly more formal moments. P369PK2F

Purple CatEye Fastrack Women Sunglasses

Code: P369PK2F   More Details
Size : Medium
  • Sunglass Price
    1,499
Out Of Stock

Ships by: Tomorrow

x

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Fastrack
  • Collection : Fastrack
  • Product Type : Sunglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Women
  • Occasion : No
  • Frame Shape : CatEye
  • Frame Material : Plastic
  • Front Material : Polycarbonate
  • Style : Rimmed
  • Lens Colour : Brown
  • Lens Technology : 100% UV Protection
  • Lens Width : 58 mm
  • Front Color : Purple
  • Temple Colour : purple
  • Temple Length : 140 mm
  • Temple Material : Plastic
  • Bridge Width : 14 mm
  • Lens Height : 47 mm
  • Frame Size : Medium
Description
Look dashing in these light plastic frames with gradient lenses to give you all the comfort your eyes need. The simple trendy-shaped frames make them a great accessory for those slightly more formal moments.

Customer Questions & Answers

(1) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-419-9110 and they will be happy to help you with the same.


(2) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(3) Question : What is the lens color and frame color of this sunglass?
Answer : Lens color is Smoke Gradient Pink and it's frame color is Purple


(4) Question : Is it unisex?
Answer : Women


(5) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Medium.


(6) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(7) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(8) Question : Is it UV protected?
Answer : Yes : 100% UV Protection


(9) Question : Is this pair of sunglasses polarized?
Answer : You can find this information in the description of our product. A quick tip, if the product code ends with the letter P, it is polarized.


(10) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?