Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Fastrack P341BK1 From Fastrack P341BK1 From Fastrack Take your style to the next level with these versatile TR90 sunglasses while protecting your eyes with the gradient UV protected lenses. These round sunglasses are made for just about any casual day out.

Black Round Fastrack Men Sunglasses

Code: P341BK1   More Details
Size : Medium
  • Sunglass Price
    2,699 In stock! Order now!
1. POWER TYPE
2. LENS TYPE
1800-419-9110
Check Delivery Details OR

Ships by: Today, if you purchase before 4:00 PM

x

We have near your location

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Collections : Sundowners
  • Brand : Fastrack
  • Collection : Sundowners
  • Product Type : Sunglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Men
  • Occasion : No
  • Frame Shape : Round
  • Frame Material : Plastic
  • Front Material : TR90
  • Style : Rimmed
  • Lens Colour : Black
  • Lens Technology : 100% UV Protection
  • Lens Width : 56 mm
  • Front Color : Black
  • Temple Colour : Grey
  • Temple Length : 135 mm
  • Temple Material : Composite
  • Bridge Width : 14 mm
  • Lens Height : 48 mm
  • Frame Size : Medium
Description
Take your style to the next level with these versatile TR90 sunglasses while protecting your eyes with the gradient UV protected lenses. These round sunglasses are made for just about any casual day out.

Customer Questions & Answers

(1) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(2) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(3) Question : Is it unisex?
Answer : Men


(4) Question : Is it UV protected?
Answer : Yes : 100% UV Protection


(5) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(6) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-266-0123 and they will be happy to help you with the same.


(7) Question : What is the lens color and frame color of this sunglass?
Answer : Lens color is Gradient Gray and it's frame color is Black


(8) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Medium.


(9) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(10) Question : Is this pair of sunglasses polarized?
Answer : You can find this information in the description of our product. A quick tip, if the product code ends with the letter P, it is polarized.


Similar Items

Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?