Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Fastrack M200PK1F From Fastrack For the accessory that pairs with everything, these rimmed metal sunglasses are the way to go. The mirrored UV protected lenses will keep your eyes shielded while the sleek arms and U-shape brow bar offers style and comfort. M200PK1F

Gold Oval Fastrack Women Sunglasses

Code: M200PK1F   More Details
Size : Small
  • Sunglass Price
    1,999
Out Of Stock

Ships by: Today, if you purchase before 4:00 PM

x

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Fastrack
  • Collection : Seamless
  • Product Type : Sunglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Women
  • Occasion : No
  • Frame Shape : Oval
  • Frame Material : Metal
  • Front Material : Metal
  • Style : Rimmed
  • Lens Colour : Green
  • Lens Technology : 100% UV Protection
  • Lens Width : 51 mm
  • Front Color : Gold
  • Temple Colour : GOLD
  • Temple Length : 135 mm
  • Temple Material : Metal
  • Bridge Width : 14 mm
  • Lens Height : 50 mm
  • Frame Size : Small
Description
For the accessory that pairs with everything, these rimmed metal sunglasses are the way to go. The mirrored UV protected lenses will keep your eyes shielded while the sleek arms and U-shape brow bar offers style and comfort.

Customer Questions & Answers

(1) Question : Is this pair of sunglasses polarized?
Answer : You can find this information in the description of our product. A quick tip, if the product code ends with the letter P, it is polarized.


(2) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(3) Question : Is it unisex?
Answer : Women


(4) Question : What is the lens color and frame color of this sunglass?
Answer : Lens color is Green and it's frame color is Gold


(5) Question : Is it UV protected?
Answer : Yes : 100% UV Protection


(6) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Small.


(7) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(8) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-419-9110 and they will be happy to help you with the same.


(9) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(10) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?