Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Titan T2237A1A1 From Titan A casual pair of frames with the all the chic elegance you need, these rectangular spectacles have a steel frame with a matt finish. Get all day comfort with this full-rimmed pair. T2237A1A1

Black Rectangle Rimmed Eyeglasses from Titan

Code: T2237A1A1   More Details
Size : Medium
  • Frame Price
    2,995
Out Of Stock

Ships by: 17-07-2020

x

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Titan
  • Product Warranty : 1 Year
  • Collection : Colour pop
  • Product Type : Eyeglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Unisex
  • Occasion : Fashion
  • Frame Material : Metal
  • Front Material : Steel
  • Lens Width : 52 mm
  • Front Color : Black
  • Temple Colour : Black Yellow
  • Temple Length : 140 mm
  • Temple Material : Metal
  • Style : Rimmed
  • Bridge Width : 17 mm
  • Lens Height : 27 mm
  • Frame Size : Medium
  • Frame Shape : Rectangle
Description
A casual pair of frames with the all the chic elegance you need, these rectangular spectacles have a steel frame with a matt finish. Get all day comfort with this full-rimmed pair.

Customer Questions & Answers

(1) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(2) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Medium.


(3) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(4) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-419-9110 and they will be happy to help you with the same.


(5) Question : Is there a size variant available for this model?
Answer : Unfortunately we do not have size variants for all of our products. Follow this link for a guide to find your perfect fit - https://www.titaneyeplus.com/how-to-find-perfect-fit-eyewear-frames


(6) Question : What is the rim color of this spectacle?
Answer : Rim color is Black


(7) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(8) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.




Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?