Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Titan T2312A1A1 From Titan T2312A1A1 From Titan An elegant choice for professionals, these minimalistic round frames come with a strong and sleek steel frame, making them perfect for everyday wear. The shiny finish adds to this rimless pair
    Available in
  • Maroon
  • purple

Maroon Oval Rimless Eyeglasses from Titan

Code: T2312A1A1   More Details
Size : Medium
5 from 1 response
  • Frame Price
    2,995 In stock! Order now!
Out Of Stock

Ships by: Tomorrow

x

We have near your location

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Titan
  • Product Warranty : 1 Year
  • Collection : Regular
  • Product Type : Eyeglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Women
  • Occasion : Work
  • Frame Material : Combo
  • Front Material : Steel
  • Lens Width : 53 mm
  • Front Color : Maroon
  • Temple Colour : Maroon
  • Temple Length : 135 mm
  • Temple Material : Steel
  • Style : Rimless
  • Bridge Width : 17 mm
  • Lens Height : 34 mm
  • Frame Size : Medium
  • Frame Shape : Oval
Description
An elegant choice for professionals, these minimalistic round frames come with a strong and sleek steel frame, making them perfect for everyday wear. The shiny finish adds to this rimless pair

Customer Questions & Answers

(1) Question : What is the rim color of this spectacle?

Answer : Rim color is Maroon

(2) Question : Is this product available near me?

Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/storelocator

(3) Question : Can I place a Cash On Delivery order?

Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.

(4) Question : Can I exchange this product at the store?

Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.

(5) Question : What is the size of this product?

Answer : The product size is Medium.

(6) Question : Is there a size variant available for this model?

Answer : Unfortunately we do not have size variants for all of our products. Follow this link for a guide to find your perfect fit - https://www.titaneyeplus.com/how-to-find-perfect-fit-eyewear-frames

(7) Question : This product is out of stock, can it be made available?

Answer : You could call our sales experts at 1800-266-0123 and they will be happy to help you with the same.

(8) Question : What is covered under warranty?

Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.



Similar Items

Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?