Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Titan T2241A1A1 From Titan When you want to be on a style high, these smart cat-eye frames in a modish steel material are the answer. The matt finish gives them an added sophistication while the practical full-rims ensure they are comfortable at all times. T2241A1A1

Purple CatEye Rimmed Eyeglasses from Titan

Code: T2241A1A1   More Details
Size : Small
  • Frame Price
    4,225

Only 1 left

1. POWER TYPE
2. LENS TYPE
1800-419-9110
Check Delivery Details OR

Ships by: Today, if you purchase before 4:00 PM

x

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Titan
  • Product Warranty : 1 Year
  • Collection : Colour pop
  • Product Type : Eyeglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Women
  • Occasion : Fashion
  • Frame Material : Metal
  • Front Material : Steel
  • Lens Width : 49 mm
  • Front Color : Purple
  • Temple Colour : Black
  • Temple Length : 142 mm
  • Temple Material : Metal
  • Style : Rimmed
  • Bridge Width : 17 mm
  • Lens Height : 36 mm
  • Frame Size : Small
  • Frame Shape : CatEye
Description
When you want to be on a style high, these smart cat-eye frames in a modish steel material are the answer. The matt finish gives them an added sophistication while the practical full-rims ensure they are comfortable at all times.

Customer Questions & Answers

(1) Question : What is the rim color of this spectacle?
Answer : Rim color is Purple


(2) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(3) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(4) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(5) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(6) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-419-9110 and they will be happy to help you with the same.


(7) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Small.


(8) Question : Is there a size variant available for this model?
Answer : Unfortunately we do not have size variants for all of our products. Follow this link for a guide to find your perfect fit - https://www.titaneyeplus.com/how-to-find-perfect-fit-eyewear-frames




Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?