Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Fastrack P089GR3 From Fastrack Where fashion meets function, these sporty sunglasses are crafted with impact-resistant TR90 and lenses with full UV protection. The chic and sturdy fitted frames will have you ready for taking the trail less travelled. P089GR3

Matt black Oval Fastrack Men Sunglasses

Code: P089GR3   More Details
Size : Large
4 from 1 response
  • Sunglass Price
    899
1. POWER TYPE
2. LENS TYPE
1800-419-9110
Check Delivery Details OR

Ships by: Today, if you purchase before 4:00 PM

x

We have near your location

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Collections : Fashions
  • Brand : Fastrack
  • Collection : Fashion
  • Product Type : Sunglasses
  • Virtual Try On : Yes
  • Gender : Men
  • Occasion : No
  • Frame Shape : Oval
  • Frame Material : Plastic
  • Front Material : TR90
  • Style : Rimmed
  • Lens Colour : Green
  • Lens Technology : 100% UV Protection
  • Lens Width : 61 mm
  • Front Color : Matt black
  • Temple Colour : Matt black
  • Temple Length : 110 mm
  • Temple Material : TR90
  • Bridge Width : 13 mm
  • Lens Height : 40 mm
  • Frame Size : Large
Description
Where fashion meets function, these sporty sunglasses are crafted with impact-resistant TR90 and lenses with full UV protection. The chic and sturdy fitted frames will have you ready for taking the trail less travelled.

Customer Questions & Answers

(1) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(2) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(3) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(4) Question : What is the lens color and frame color of this sunglass?
Answer : Lens color is Solid Green and it's frame color is Matt black


(5) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Large.


(6) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-266-0123 and they will be happy to help you with the same.


(7) Question : Is this pair of sunglasses polarized?
Answer : You can find this information in the description of our product. A quick tip, if the product code ends with the letter P, it is polarized.


(8) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(9) Question : Is it unisex?
Answer : Men


(10) Question : Is it UV protected?
Answer : Yes : 100% UV Protection


Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?