Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Fastrack M226SL1G From Fastrack M226SL1G

Gold Pilot Fastrack Men Sunglasses

Code: M226SL1G   More Details
Size : Medium
  • Sunglass Price
    2,499

Only 2 left

1. POWER TYPE
2. LENS TYPE
1800-419-9110
Check Delivery Details OR

Ships by: 18-07-2020

x

We will call you to confirm the order before processing.

Introducing Fastrack Coolers Sunglasses

Ready for a new spin on your classic cool shades? The Fastrack Coolers collection with all the styles you know, and love are back with a bang! Vintage shapes redone with glass lenses are a real game changer. With lenses that give you the highest optical clarity, superior scratch resistance and 100% UV protection, you can’t go wrong. Seize the day and go big or go unnoticed!

Features of Fastrack Coolers Sunglasses
Additional Information
  • Brand : Fastrack
  • Collection : Fashion
  • Product Type : Sunglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Men
  • Occasion : No
  • Frame Shape : Pilot
  • Frame Material : Metal
  • Front Material : Metal
  • Style : Rimmed
  • Lens Colour : Silver
  • Lens Technology : 100% UV Protection
  • Lens Width : 59 mm
  • Front Color : Gold
  • Temple Colour : Gold
  • Temple Length : 140 mm
  • Temple Material : Metal
  • Bridge Width : 12 mm
  • Lens Height : 50 mm
  • Frame Size : Medium

Customer Questions & Answers

(1) Question : Is it unisex?
Answer : Men


(2) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(3) Question : What is the lens color and frame color of this sunglass?
Answer : Lens color is Silver and it's frame color is Gold


(4) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Medium.


(5) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-419-9110 and they will be happy to help you with the same.


(6) Question : Is this pair of sunglasses polarized?
Answer : You can find this information in the description of our product. A quick tip, if the product code ends with the letter P, it is polarized.


(7) Question : Is it UV protected?
Answer : Yes : 100% UV Protection


(8) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(9) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(10) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?