Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Fastrack M165GR17G From Fastrack This voguish pair of sunglasses is crafted in an all-metal frame with UV protected lenses. The exaggerated double bridge and dual-toned temples add funk to your style when you M165GR17G

Gold Pilot Fastrack Men Sunglasses

Code: M165GR17G   More Details
Size : Medium
  • Sunglass Price
    2,699

Only 2 left

1. POWER TYPE
2. LENS TYPE
1800-419-9110
Check Delivery Details OR

Ships by: Today, if you purchase before 4:00 PM

x

We will call you to confirm the order before processing.

Introducing Fastrack Coolers Sunglasses

Ready for a new spin on your classic cool shades? The Fastrack Coolers collection with all the styles you know, and love are back with a bang! Vintage shapes redone with glass lenses are a real game changer. With lenses that give you the highest optical clarity, superior scratch resistance and 100% UV protection, you can’t go wrong. Seize the day and go big or go unnoticed!

Features of Fastrack Coolers Sunglasses
Additional Information
  • Brand : Fastrack
  • Collection : AW-2017
  • Product Type : Sunglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Men
  • Occasion : No
  • Frame Shape : Pilot
  • Frame Material : Metal
  • Front Material : Metal
  • Style : Rimmed
  • Lens Colour : Green
  • Lens Technology : 100% UV Protection
  • Lens Width : 57 mm
  • Front Color : Gold
  • Temple Colour : Gold
  • Temple Length : 135 mm
  • Temple Material : Metal
  • Bridge Width : 14 mm
  • Lens Height : 48 mm
  • Frame Size : Medium
Description
This voguish pair of sunglasses is crafted in an all-metal frame with UV protected lenses. The exaggerated double bridge and dual-toned temples add funk to your style when you

Customer Questions & Answers

(1) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(2) Question : Is this pair of sunglasses polarized?
Answer : You can find this information in the description of our product. A quick tip, if the product code ends with the letter P, it is polarized.


(3) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(4) Question : Is it unisex?
Answer : Men


(5) Question : Is it UV protected?
Answer : Yes : 100% UV Protection


(6) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(7) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-419-9110 and they will be happy to help you with the same.


(8) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Medium.


(9) Question : What is the lens color and frame color of this sunglass?
Answer : Lens color is Green and it's frame color is Gold


(10) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?