Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Titan E1396B1A1BTL From Titan With Blue Tech Lens Bold rectangular spectacles with curved edges to bring softness to the frame, these are a must-have. The cellulose propionate with a shiny finish and practical full-rims look good and are comfortable to wear through the day. E1396B1A1BTL

Black Rectangle Rimmed Eyeglasses from Titan

Code: E1396B1A1BTL   More Details
Size : Medium
Scratch Resistant lens (Power variants from Sph: -5 to +5 and Cyl: -2 to 0)
  • Frame Price
    2,194

Free High Quality Blue Tech Lens With This Frame

You can submit your prescription after placing order

Only 2 left

1. POWER TYPE
2. LENS TYPE
1800-419-9110
Check Delivery Details OR

Ships by: Tomorrow

x

We have near your location

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Titan
  • Product Warranty : 6 months
  • Collection : Regular
  • Product Type : Eyeglasses
  • Virtual Try On : N/A
  • Gender : Women
  • Occasion : Work
  • Frame Material : Metal
  • Front Material : Cellulose Propionate
  • Lens Width : 52 mm
  • Front Color : Black
  • Temple Colour : Black/Trn Blue
  • Temple Length : 140 mm
  • Temple Material : Cellulose Propionate
  • Style : Rimmed
  • Bridge Width : 17 mm
  • Lens Height : 27 mm
  • Frame Size : Medium
  • Frame Shape : Rectangle
Description
Bold rectangular spectacles with curved edges to bring softness to the frame, these are a must-have. The cellulose propionate with a shiny finish and practical full-rims look good and are comfortable to wear through the day.

Customer Questions & Answers

(1) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-266-0123 and they will be happy to help you with the same.


(2) Question : What is the rim color of this spectacle?
Answer : Rim color is Black


(3) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(4) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(5) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(6) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(7) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Medium.


(8) Question : Is there a size variant available for this model?
Answer : Unfortunately we do not have size variants for all of our products. Follow this link for a guide to find your perfect fit - https://www.titaneyeplus.com/how-to-find-perfect-fit-eyewear-frames




Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?