Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Titan TF1081MFP1 From Titan These delicate frames in a navigator shape come in a stylish tortoise-shell printed acetate. The glossy finish of the sleek rims coupled with the double bridge and silver-tinged hinges gives these full-rimmed frames the elegant name they deserve. TF1081MFP1

Brown Yellow Square Rimmed Eyeglasses from Titan

Code: TF1081MFP1   More Details
Size : Large
5 from 2 responses
  • Frame Price
    2,595
1. POWER TYPE
2. LENS TYPE
1800-419-9110
Check Delivery Details OR

Ships by: Tomorrow

x

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Titan
  • Product Warranty : 1 Year
  • Collection : Titan
  • Product Type : Eyeglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Unisex
  • Occasion : Fashion
  • Frame Material : Plastic
  • Front Material : Plastic
  • Lens Width : 56 mm
  • Front Color : Brown Yellow
  • Temple Colour : Brown
  • Temple Length : 140 mm
  • Temple Material : Acetate
  • Style : Rimmed
  • Bridge Width : 15 mm
  • Lens Height : 42 mm
  • Frame Size : Large
  • Frame Shape : Square
Description
These delicate frames in a navigator shape come in a stylish tortoise-shell printed acetate. The glossy finish of the sleek rims coupled with the double bridge and silver-tinged hinges gives these full-rimmed frames the elegant name they deserve.

Customer Questions & Answers

(1) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-419-9110 and they will be happy to help you with the same.


(2) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(3) Question : Is there a size variant available for this model?
Answer : Unfortunately we do not have size variants for all of our products. Follow this link for a guide to find your perfect fit - https://www.titaneyeplus.com/how-to-find-perfect-fit-eyewear-frames


(4) Question : What is the rim color of this spectacle?
Answer : Rim color is Brown Yellow


(5) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(6) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(7) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(8) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Large.




Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?