Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Ready Reader Ready Reader RR12A2 (+1.25) An elegant choice for anyone looking for a chic minimalistic look, these rectangular frames come with a steel frame. The simple construction has a matt finish so that this rimless style will complement any look. RR12A2

Ready Reader RR12A2 (+1.25) Virtual Try On

Code: RR12A2   More Details 599 Bought
Size : Small
  • Frame Price
    600
1. POWER TYPE
2. LENS TYPE
1800-419-9110
Check Delivery Details OR

Ships by: Tomorrow, if you purchase before 4:00 PM today

x

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Ready Reader
  • Collection : Titan
  • Product Type : Eyeglasses
  • Virtual Try On : Yes
  • Gender : Men
  • Occasion : No
  • Frame Shape : Rectangle
  • Frame Material : Metal
  • Front Material : Metal
  • Style : Rimless
  • Lens Colour : Transparent
  • Lens Technology : No
  • Lens Width : 52 mm
  • Front Color : Brown
  • Temple Colour : Brown
  • Temple Length : 130 mm
  • Temple Material : Plastic
  • Bridge Width : 16 mm
  • Lens Height : 25 mm
  • Frame Size : Small
Description
An elegant choice for anyone looking for a chic minimalistic look, these rectangular frames come with a steel frame. The simple construction has a matt finish so that this rimless style will complement any look.

Customer Questions & Answers

(1) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(2) Question : What is the lens color and frame color of this sunglass?
Answer : Lens color is and it's frame color is Brown


(3) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-419-9110 and they will be happy to help you with the same.


(4) Question : Is it unisex?
Answer : Men


(5) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(6) Question : Is it UV protected?
Answer : Yes :


(7) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(8) Question : Is this pair of sunglasses polarized?
Answer : You can find this information in the description of our product. A quick tip, if the product code ends with the letter P, it is polarized.


(9) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(10) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Small.


Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?