Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Fastrack P313PR2F From Fastrack These sunglasses have a solid TR90 frame with dark-tinted gradient lenses. The cat-eye shape with a mix of quirky patterns and colours is what makes this pair stand out so you can flaunt your style wherever you go. P313PR2F

Blue Square Fastrack Women Sunglasses

Code: P313PR2F   More Details
Size : Small
  • Sunglass Price
    1,699
1. POWER TYPE
2. LENS TYPE
1800-419-9110
Check Delivery Details OR

Ships by: 17-07-2020

x

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Fastrack
  • Collection : After Party
  • Product Type : Sunglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Women
  • Occasion : No
  • Frame Shape : Square
  • Frame Material : Plastic
  • Front Material : TR90
  • Style : Rimmed
  • Lens Colour : Purple
  • Lens Technology : 100% UV Protection
  • Lens Width : 54 mm
  • Front Color : Blue
  • Temple Colour : Blue
  • Temple Length : 140 mm
  • Temple Material : Plastic
  • Bridge Width : 17 mm
  • Lens Height : 45 mm
  • Frame Size : Small
Description
These sunglasses have a solid TR90 frame with dark-tinted gradient lenses. The cat-eye shape with a mix of quirky patterns and colours is what makes this pair stand out so you can flaunt your style wherever you go.

Customer Questions & Answers

(1) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(2) Question : What is the lens color and frame color of this sunglass?
Answer : Lens color is Gradient Purple and it's frame color is Blue


(3) Question : Is it unisex?
Answer : Women


(4) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Small.


(5) Question : Is this pair of sunglasses polarized?
Answer : You can find this information in the description of our product. A quick tip, if the product code ends with the letter P, it is polarized.


(6) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(7) Question : Is it UV protected?
Answer : Yes : 100% UV Protection


(8) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(9) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-419-9110 and they will be happy to help you with the same.


(10) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?