Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Titan T2111A1A1 From Titan Cast a spell with these magical cat eye frames. The acetate frames have two complementing colour tones that make these frames perfect for making a style statement. The shiny frames are full rimmed for extra comfort. T2111A1A1
    Available in
  • Black Yellow
  • Black

Black Yellow Oval Rimmed Eyeglasses from Titan

Code: T2111A1A1   More Details
Size : Medium
5 from 1 response
  • Frame Price
    3,095

Only 3 left

1. POWER TYPE
2. LENS TYPE
1800-419-9110
Check Delivery Details OR

Ships by: 15-04-2020

x

We have near your location

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Titan
  • Product Warranty : 1 Year
  • Collection : Hipster
  • Product Type : Eyeglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Women
  • Occasion : Work
  • Frame Material : Acetate
  • Front Material : Acetate Two Color
  • Lens Width : 52 mm
  • Front Color : Black Yellow
  • Temple Colour : Purple
  • Temple Length : 135 mm
  • Temple Material : Acetate
  • Style : Rimmed
  • Bridge Width : 17 mm
  • Lens Height : 24 mm
  • Frame Size : Medium
  • Frame Shape : Oval
Description
Cast a spell with these magical cat eye frames. The acetate frames have two complementing colour tones that make these frames perfect for making a style statement. The shiny frames are full rimmed for extra comfort.

Customer Questions & Answers

(1) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(2) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-266-0123 and they will be happy to help you with the same.


(3) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(4) Question : Is there a size variant available for this model?
Answer : Unfortunately we do not have size variants for all of our products. Follow this link for a guide to find your perfect fit - https://www.titaneyeplus.com/how-to-find-perfect-fit-eyewear-frames


(5) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(6) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Medium.


(7) Question : What is the rim color of this spectacle?
Answer : Rim color is Black Yellow


(8) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.




Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?