Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Fastrack P342BR2 From Fastrack Keep things fresh in these futuristic sunglasses crafted in plastic and light to wear. The bright mirrored lenses coupled with the contrasting black semi-rimmed frame and temples will add some zing to anything you may be sporting. P342BR2

Black Square Fastrack Men Sunglasses

Code: P342BR2   More Details
Size : Large
  • Sunglass Price
    2,499

Only 1 left

1. POWER TYPE
2. LENS TYPE
1800-419-9110
Check Delivery Details OR

Ships by: 06-08-2020

x

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Fastrack
  • Collection : July Filler
  • Product Type : Sunglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Men
  • Occasion : No
  • Frame Shape : Square
  • Frame Material : Plastic
  • Front Material : TR90
  • Style : Semi-Rimmed
  • Lens Colour : Brown
  • Lens Technology : 100% UV Protection
  • Lens Width : 138 mm
  • Front Color : Black
  • Temple Colour : Black
  • Temple Length : 120 mm
  • Temple Material : Plastic
  • Bridge Width : 13 mm
  • Lens Height : 60 mm
  • Frame Size : Large
Description
Keep things fresh in these futuristic sunglasses crafted in plastic and light to wear. The bright mirrored lenses coupled with the contrasting black semi-rimmed frame and temples will add some zing to anything you may be sporting.

Customer Questions & Answers

(1) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(2) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(3) Question : Is this pair of sunglasses polarized?
Answer : You can find this information in the description of our product. A quick tip, if the product code ends with the letter P, it is polarized.


(4) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(5) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Large.


(6) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-419-9110 and they will be happy to help you with the same.


(7) Question : Is it UV protected?
Answer : Yes : 100% UV Protection


(8) Question : Is it unisex?
Answer : Men


(9) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(10) Question : What is the lens color and frame color of this sunglass?
Answer : Lens color is Brown and it's frame color is Black


Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?