Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Titan TR1149A1A1 From Titan Make these square acetate frames an extension of your personality. The vibrant inner hue contrasts with the outer sober one, sending a subtle message of fun. Designer temples and a glossy finish in full rims will add to your style quotient. TR1149A1A1
    Available in
  • Black
  • Black

Black Square Rimmed Eyeglasses from Titan

Code: TR1149A1A1   More Details
Size : Medium
  • Frame Price
    1,995
Out Of Stock

Ships by: 13-08-2020

x

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Titan
  • Product Warranty : 6 months
  • Collection : Trendz
  • Product Type : Eyeglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Unisex
  • Occasion : Fashion
  • Frame Material : Plastic
  • Front Material : Acetate Two Color
  • Lens Width : 50 mm
  • Front Color : Black
  • Temple Colour : Red
  • Temple Length : 135 mm
  • Temple Material : Acetate
  • Style : Rimmed
  • Bridge Width : 18 mm
  • Lens Height : 31 mm
  • Frame Size : Medium
  • Frame Shape : Square
Description
Make these square acetate frames an extension of your personality. The vibrant inner hue contrasts with the outer sober one, sending a subtle message of fun. Designer temples and a glossy finish in full rims will add to your style quotient.

Customer Questions & Answers

(1) Question : Is there a size variant available for this model?
Answer : Unfortunately we do not have size variants for all of our products. Follow this link for a guide to find your perfect fit - https://www.titaneyeplus.com/how-to-find-perfect-fit-eyewear-frames


(2) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(3) Question : What is the rim color of this spectacle?
Answer : Rim color is Black


(4) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(5) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-419-9110 and they will be happy to help you with the same.


(6) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(7) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(8) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Medium.




Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?