Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Titan TI1027MFP2PL059 from Titan TI1027MFP2PL059

Black Rectangle Rimmed Eyeglasses from Titan

Code: TI1027MFP2PL059   More Details
Size : Medium
  • Frame Price
    2,095

Only 2 left

1. POWER TYPE
2. LENS TYPE
1800-419-9110
Check Delivery Details OR

Ships by: 09-08-2020

x

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Titan
  • Collection : Computer glasses
  • Product Type : Eyeglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Unisex
  • Occasion : Computer Glasses
  • Frame Shape : No
  • Frame Material : Plastic
  • Front Material : Plastic
  • Style : Rimmed
  • Lens Colour : No
  • Lens Technology : No
  • Lens Width : 54 mm
  • Front Color : Black
  • Temple Colour : Black
  • Temple Length : 140 mm
  • Temple Material : Plastic
  • Bridge Width : 15 mm
  • Lens Height : 33 mm
  • Frame Size : Medium

Customer Questions & Answers

(1) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-419-9110 and they will be happy to help you with the same.


(2) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(3) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Medium.


(4) Question : Is it unisex?
Answer : Unisex


(5) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(6) Question : Is it UV protected?
Answer : Yes :


(7) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(8) Question : What is the lens color and frame color of this sunglass?
Answer : Lens color is and it's frame color is Black


(9) Question : Is this pair of sunglasses polarized?
Answer : You can find this information in the description of our product. A quick tip, if the product code ends with the letter P, it is polarized.


(10) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?