Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Fastrack M154BK1 From Fastrack Strong and lightweight TR90 frames with fashionable gradient, UV protected lenses, these sunglasses combine a classic look with traditional styling. These square sunglasses are a wardrobe essential for everything outdoorsy in those summer months. M154BK1

Black Pilot Fastrack Men Sunglasses

Code: M154BK1   More Details 161 Bought
Size : Medium
  • Sunglass Price
    2,699
1. POWER TYPE
2. LENS TYPE
1800-419-9110
Check Delivery Details OR

Ships by: 06-04-2020

x

We have near your location

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Fastrack
  • Collection : Sundowners
  • Product Type : Sunglasses
  • Virtual Try On : Yes
  • Gender : Men
  • Occasion : No
  • Frame Shape : Pilot
  • Frame Material : Metal
  • Front Material : Metal
  • Style : Rimmed
  • Lens Colour : Black
  • Lens Technology : 100% UV Protection
  • Lens Width : 58 mm
  • Front Color : Black
  • Temple Colour : Black
  • Temple Length : 135 mm
  • Temple Material : Metal
  • Bridge Width : 14 mm
  • Lens Height : 49 mm
  • Frame Size : Medium
Description
Strong and lightweight TR90 frames with fashionable gradient, UV protected lenses, these sunglasses combine a classic look with traditional styling. These square sunglasses are a wardrobe essential for everything outdoorsy in those summer months.

Customer Questions & Answers

(1) Question : What is the lens color and frame color of this sunglass?
Answer : Lens color is Gradient Pink and it's frame color is Black


(2) Question : Is it UV protected?
Answer : Yes : 100% UV Protection


(3) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(4) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Medium.


(5) Question : Is this pair of sunglasses polarized?
Answer : You can find this information in the description of our product. A quick tip, if the product code ends with the letter P, it is polarized.


(6) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-266-0123 and they will be happy to help you with the same.


(7) Question : Is it unisex?
Answer : Men


(8) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(9) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(10) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?