Registration

Profile Details

Login Details

or Login using

or login

First name is required!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Use only Alphabets. Numbers & Spaces are not allowed!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Please enter a valid mobile number.
Mobile number is required!
This mobile number is already registered!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 characters!
Please enter 6 characters!
Password is not alphanumeric!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Titan TF1051WFM1 From Titan With a super bold retro look, these frames are defined by its steel construction. The matt finish of the full-rims adds a touch of elegance to the angular lines made distinct by the brow bar. TF1051WFM1

Black Clubmaster Rimmed Eyeglasses from Titan

Code: TF1051WFM1   More Details
Size : Small
  • Frame Price
    2,145
Out Of Stock

Ships by: Tomorrow

x

We will call you to confirm the order before processing.

Additional Information
  • Brand : Titan
  • Product Warranty : N/A
  • Collection : Titan
  • Product Type : Eyeglasses
  • Virtual Try On : No
  • Gender : Unisex
  • Occasion : Fashion
  • Frame Material : Metal
  • Front Material : Steel
  • Lens Width : 48 mm
  • Front Color : Black
  • Temple Colour : Black
  • Temple Length : 135 mm
  • Temple Material : Acetate
  • Style : Rimmed
  • Bridge Width : 18 mm
  • Lens Height : 45 mm
  • Frame Size : Small
  • Frame Shape : Clubmaster
Description
With a super bold retro look, these frames are defined by its steel construction. The matt finish of the full-rims adds a touch of elegance to the angular lines made distinct by the brow bar.

Customer Questions & Answers

(1) Question : What is covered under warranty?
Answer : Breakage due to manufacturing defect from joints, colour fade and lens coating peel off.


(2) Question : Is this product available near me?
Answer : You could search for your nearest store using the link below and call the store to confirm if the selected product is available. https://www.titaneyeplus.com/store-locator


(3) Question : Can I exchange this product at the store?
Answer : If you are not satisfied with the product you’ve received, you can exchange it at your nearest Titan Eyeplus outlet.


(4) Question : What is the rim color of this spectacle?
Answer : Rim color is Black


(5) Question : This product is out of stock, can it be made available?
Answer : You could call our sales experts at 1800-419-9110 and they will be happy to help you with the same.


(6) Question : Is there a size variant available for this model?
Answer : Unfortunately we do not have size variants for all of our products. Follow this link for a guide to find your perfect fit - https://www.titaneyeplus.com/how-to-find-perfect-fit-eyewear-frames


(7) Question : Can I place a Cash On Delivery order?
Answer : We do have a cash on delivery facility, but on the basis of your pin code.


(8) Question : What is the size of this product?
Answer : The product size is Small.




Login via OTP
Resend OTP New User sign-up Forgot Password ?